Προαιρετική Συμμετοχή σε Υβριδικό (εξ’ αποστάσεως – φυσική παρουσία) πρόγραμμα εκπαίδευσης

Αγαπητοί Φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών, 
Καλή Χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο. Εκ μέρους του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα υβριδικό Σχόλείο που διοργανώνει το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του ΕΛΜΕΠΑ σε συνεργασία με το AP University of Applied Sciences and Arts στην Αμβέρσα του Βελγίου για το επόμενο Ακαδημαικό εξάμηνο. Η επιτυχής παρακολούθηση του σχολείου θα αντιστοιχεί σε 6 ECTS.
Πιο αναλυτικά:
Υβριδικό Σχολείο: Υπάρχει φυσική αλληλεπίδραση των συμμετεχόντων φοιτητών για την παρουσιάση του project απο τους οργανωτές του Σχολείου και στην συνέχεια οι πολυεθνικές ομάδες των φοιτητών δουλεύουν εξ’αποστάσεως. Η φυσική παρουσία για το συγκεκριμμένο project έχει σχεδιαστεί απο την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου του 2022 στην Αμβέρσα του Βελγίου. Κατά την διάρκεια της παραμονής μας στο Βέλγιο θα γίνει η παρουσίαση του project πάνω στο οποίο θα εργαστούν οι πολυεθνικές ομάδες των φοιτητών που θα συμμετάσχουν. Η όλη εργασία θα γίνει εξ’αποστάσεως. Τα αποτελέσματα των ομάδων θα παρουσιαστούν τον Ιούνιο του 2022.
Ποιους αφορά: Προπτυχιακούς και Μεταπτυχιακούς φοιτητές με ενδιαφέροντα/γνώσεις στους παρακάτω τομείς: Ηλεκτρονικά και Προγραμματισμό (κυρίως Τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Τμήμα Ηλεκτρολόγων & Μηχανικών ΗΥ)
Αναλυτική περιγραφή του project βρίσκεται συννημμένη στο email αυτό.
Οικονομική υποστήριξη του προγράμματος – για το σκέλος της φυσικής παρουσίας (21/02 – 25/02/ 2022):
– 70 Euros ανά ημέρα (455 Euros/ Υπολογίζεται η ημέρα ταξιδίου και μισή ημέρα κατά την επιστροφή)
Επιπλέον οικονομική στήριξη μονάχα στους οικονομικά πιο ‘αδύνατους φοιτητές’  (το οικογενειακό εισόδημα είναι μικρότερο των 7000 Ευρώ ανά μέλος) θα είναι η παρακάτω:
– Ταξιδιωτικά έξοδα με το ποσό των 360 Ευρώ.
– Επιπλέον 100 Ευρώ στο ποσό των 455 Ευρώ.

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Ακαδημαικό Υπεύθυνο του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων κ. Πετρίδη (cpetridis@hmu.gr) και την υπεύθυνη για τις μετακινήσεις προς το εξωτερικό κα. Βέγκα (vega@hmu.gr). Η καταληκτική ημερομηνία να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας είναι στις 30/01/2022. Στην συνέχεια θα συντονίσουμε την μετακίνηση μας στο Βέλγιο. Για να παραγματοποιηθεί η μετακίνηση χρειαζόμαστε την εγγραφή τουλάχιστον 5 φοιτητών.
Μετάβαση στο περιεχόμενο