Εξεταστική χειμερινού εξαμήνου

Αγαπητοί φοιτητές,

Μπορείτε να δείτε αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο διεξαγωγής της εξεταστικής στο συνημμένο αρχείο. Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ΜΟΝΟ το ιδρυματικό σας email. Επίσης αν και οι εικονικές αίθουσες εξέτασης δουλεύουν με όλους τους διαδεδομένους φυλλομετρητές (browsers) σας προτείνουμε την χρήση του Google Chrome. Η συμμετοχή σας στις εξετάσεις σημαίνει την πλήρη αποδοχή των όρων εξέτασης όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα όπως αυτοί περιγράφονται παρακάτω. Για να δείτε τα εικονικά δωμάτια παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακατω φόρμα και αποδεχτείτε τους αναγραφόμενους όρους.

Οι συνεδρίες των εξετάσεων ΔΕΝ βιντεοσκοπούνται και ούτε το τμήμα ούτε το ίδρυμα αποθηκεύει οποιαδήποτε πληροφορία που άπτεται των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων των εξετάσεων.

Επειδή είναι υποχρεωτική η χρήση κάμερας και μικροφώνου κατά τη διάρκεια της εξέτασης, θα πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν αφαιρέσει από το οπτικό και ακουστικό πεδίο της κάμερας και του μικροφώνου κάθε στοιχείο που θεωρούν ότι άπτεται προσωπικών δεδομένων. Επίσης, με τη συμμετοχή σας δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη διαδικασία όπως ανακοινώνεται και την μέριμνα του ιδρύματος και του τμήματος για μια διάφανη και αξιοκρατική διαδικασία εξέτασης.

Αποδοχή

5 + 3 =