Σημαντική ανακοίνωση για τις εξετάσεις ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 

Αγαπητοί φοιτητές
Από 31/8 ξεκινάει η εξεταστική σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.
Για τα μαθήματα που θα υπάρχει εξέταση από απόσταση θα ενημερωθείτε από τον διδάσκοντα μέσω του eclass του μαθήματος τόσο για τον τρόπο όσο και τις λεπτομέρειες της διαδικασίας.
Για τα δια ζώσεις μαθήματα θα ακολουθήσουμε τις διαδικασίες που ακολουθήσαμε και τον Ιούνιο.
Καταρχάς παρακαλώ να δηλώσετε την πρόθεση συμμετοχή σας στις εξετάσεις. Η δήλωση θα γίνει στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://eforms.hmu.gr/el-gr/exam2020e, στην οποία έχετε πρόσβαση με τα διαπιστευτήρια (username, password) του ιδρύματος. Πιθανή μη δήλωση θα δυσχεράνει τη διαδικασία διότι δεν θα έχουμε προβλέψει θέση για εσάς σε αμφιθέατρο και εάν υπάρξουν υπεράριθμοι θα έχουν προτεραιότητα όσοι δήλωσαν.
Θα τηρηθούν οι οδηγίες αποφυγής συνωστισμού, κοινωνικής απόστασης και θερμομέτρησης πριν την εξέταση. Εαν ένας φοιτητής έχει πυρετό ή κάποια απο τα σημάδια covid-19 (βήχα, ανοσμία, καταρροή, πυρετό) ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΈΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ. Να στείλει email στον διδάσκοντα και να καλέσει στο 1135 ή τον θεράποντα ιατρό του για οδηγίες. Τελικώς θα πρέπει να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση ώστε να λάβει ειδική εξεταστική όταν αποθεραπευτεί.
Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου η χρήση μάσκα μάσκας είναι υποχρεωτική μέσα και έξω από το χώρο εξέτασης και γενικά τους χώρους του Πανεπιστημίου. Φοιτητής χωρίς μάσκα δεν μπορεί να συμμετέχει στην εξέταση.
Κάποια μαθήματα θα εξεταστούν εξ αποστάσεως μέσω της πλατφόρμας Microsoft Teams (TM). Πριν κάνει εγγραφή ένας φοιτητής στο teams θα πρέπει να έχει μπει μία φορά στο delos365.grnet.gr για να πάρει την άδεια του office 365. Οδηγίες στην διεύθυνση (http://www.icsd.teicrete.gr/node/303) Μετά μπορεί να τρέξει το teams και να κάνει login με τον ιδρυματικό του λογαριασμό. Εάν για κάποιο λόγο δεν λειτουργήσει αυτό σε κάποιο φοιτητή τότε να στειλει email με ονοματεπώνυμο και κωδικό (email του ιδρύματος) περιγράφοντας το πρόβλημα που αντιμετώπισε στο helpdesk@hmu.gr. Κάντε το έγκαιρα διότι την τελευταία στιγμή είναι αδύνατο να ανταποκριθεί το Πανεπιστήμιο και να διορθώσει προβλήματα που θα παρουσιαστούν.

Καλή επιτυχία

Μετάβαση στο περιεχόμενο