Ανακοίνωση για μαθήματα που ΔΕΝ θα διδαχθούν το Χειμερινό Εξάμηνο

Τεχνολογίες Πολυμέσων: Ήχος, Εικόνα, Βίντεο (πρόγραμμα ΗΜΜΥ):
Το (ενιαίο σε θεωρία & εργαστήριο) μάθημα ΔΕΝ θα διδαχθεί στο χειμερινό εξάμηνο 2024-25. Παρόλα αυτά, στις εξεταστικές Ιουνίου και Σεπτεμβρίου θα μπορέσουν να συμμετάσχουν και να εξετασθούν αποκλειστικά στη θεωρία του μαθήματος μόνο οι φοιτητές & φοιτήτριες που πέρασαν το εργαστήριο του μαθήματος το αμέσως προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος (2023-24).

Τεχνολογία Πολυμέσων (πρόγραμμα Μηχανικών Πληροφορικής):
Το μάθημα ΔΕΝ θα διδαχθεί στο χειμερινό εξάμηνο 2024-25. Παρόλα αυτά, στις εξεταστικές Ιουνίου και Σεπτεμβρίου θα μπορέσουν να συμμετάσχουν και να εξετασθούν αποκλειστικά στη θεωρία του μαθήματος όσοι φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΕΙ έχουν εγγραφεί στο μάθημα στο παρελθόν τουλάχιστον 1 φορά και δεν το έχουν περάσει ακόμη.

Ρεαλιστικά Πολυμέσα και Σχεδιοκίνηση (πρόγραμμα ΗΜΜΥ) & Τεχνολογία Παιγνίων (πρόγραμμα Μηχανικών Πληροφορικής):
Το (ενιαίο σε θεωρία & εργαστήριο) μάθημα ΔΕΝ θα διδαχθεί στο χειμερινό εξάμηνο 2024-25. Παρόλα αυτά, στις εξεταστικές Ιουνίου και Σεπτεμβρίου θα μπορέσουν να συμμετάσχουν και να εξετασθούν αποκλειστικά στη θεωρία του μαθήματος μόνο οι φοιτητές & φοιτήτριες που πέρασαν το εργαστήριο του μαθήματος το αμέσως προηγούμενο ακαδημαϊκό έτος (2023-24).
Μετάβαση στο περιεχόμενο